Grill-regler // Hundeluftning // Ventilationslem // Fuglefodring

Kære naboer.

Så er sommeren forhåbentlig kommet for at blive, hvilket jo er en god anledning til at benytte altan og plænen. I den forbindelse bedes I tage hensyn til jeres naboer i forhold til støjniveau, samt følge forholdsreglerne ved brug af grill.

Os med hunde bør også undgå hundeluftning på plænen, således børn og solbadere ikke får “uheldige” oplevelser af den grund.   

Undlad venligst også at fodre fugle med brød i kanalen. Det er forkert kost for fuglene og kanalens tangplanter har slet ikke brug for gødning. 🙂

Hvis du åbner de meget tunge ventilationslemme, SKAL de være låst i en fast position, således de ikke kan få momentum af vinden. Sker det, kan de blive revet af hængslerne og det vil have fatale følger, hvis en person får de 25-30 kg i hovedet. En lang stang kan købes i byggemarkeder for 100 kroner.

Med hensyn til støj, skal I være opmærksom på, her er ekstremt lydt på udendørs arealerne. Vis derfor også hensyn over for jeres naboer, når I opholder jer på altanerne i de sene sommeraftener. Respekter foreningens husorden, hvor der henstilles til en rolig og hensynsfuld adfærd, således alle kan nyde altanerne, ligesom der skal være helt ro kl. 22:00 (søndag-torsdag) og 23:00 fredag-lørdag.

For vores alle sikkerheds skyld, vil vi også gøre opmærksom på de krav og forslag, som brandmyndighederne stiller.

  1. Gasgrill foretrækkes, men er ikke et “lovmæssigt” krav.
  2. Optændingsvæske må ALDRIG anvendes på en altan.
  3. Grill-starter bør altid anvendes – det mindsker røgudvikling, som kan genere din nabo.
  4. De billigere grill med en åbne aske holdere må IKKE anvendes.

Yderligere oplyser findes i Københavns Brandvæsens folder.

Med ønsket om en god sommer
bestyrelsen for ejerforeningen